Cerinte Videochat


La Top Hostess ai parte de

un job modern cu un castig pe masura!


spatiere web

Videochatul a ajuns sa fie o un job atragator, unde se castiga foarte bine, ideal pentru femeile care au rabdare, sunt sociabile, acelora care inteleg libertatea pe care o au cu acest job si cel mai important de toate, faptul ca nu e doar un job ci si un mod de a te distra online!

spatiere web

Ce ne dorim de la tine?

E simplu! Noi suntem siguri ca ai deja ceea ce cautam si anume:

  • Varsta de 18 ani implinita.
  • Limba engleza la nivel mediu/avansat/experimentat pentru ca vei avea contact permanent cu persoane din strainatate.
  • O femeie inteligenta si increzatoare in propriile forte, sigura pe ea, cu o minte deschisa, fara prejudecati. Pentru ca ne place sa lucram cu oameni ce gandesc ca si noi, adica liber.
  • Seriozitate, implicare, perseverenta si interes fata de job. Aceste aspecte sunt importante, pentru ca doar asa poti ajunge in top.
  • Aspect fizic placut, de restul ne ocupam noi prin sedintele de make-up si hairstyling pe care suntem gata sa ti le oferim ca tu sa ai o aparitie impecabila si de bun gust in fata camerei.


Ce iti oferim?

Venituri garantate incepand de la 4000 lei din prima luna de activitate


spatiere web

Primesti un venit lunar garantat, care poate creste in functie de implicare si perseverenta, plus alte bonusuri de performanta. Dar asta nu e tot, datorita exclusivitatii pe site-urile cu care lucram, sansele tale de a castiga cat multi bani chiar din prima luna, cresc automat.
Noul tau job vine la pachet cu: sedinte foto si video profesionale, training personalizat, mediu de lucru in conditii de lux(studiouri de 5 stele). Vei lucra 100% legal, cu contract de munca. Iti oferim sprijin financiar la achizitionarea de locuinta, masina si chiar operatii estetice. Iti deschidem drumul spre succes in cariera de hostess!!!